Das Ravist Podcast / 11 – Soft Shell
2017. szeptember 7.
|
Das Ravist

Ezúttal nem egyetlen ember, hanem egy teljes crew szolgáltatja a mixet sorozatunk legújabb részéhez. Ráadásul egy nagyon friss formációról van szó, akik február óta szállítják Londonból a budapesti éjszakába a klubzene új műfajait. A nekünk készített anyaguk ehhez híven sokszínűre sikeredett.

Idén februárban indult útjára a vivoren, Tibor, G és Absent Fathers alkotta Soft Shell azzal a céllal, hogy a klubzene új, kísérleti műfajait népszerűsítsék, amelyeket ők izgalmasnak találnak, és úgy látják, idehaza (még) nem kap elég figyelmet. Emellett igyekeznek teret biztosítani a hasonló körökben mozgó magyar előadók számára is, és összehozni őket a nemzetközi zenészekkel. Első bulijukra a Müszibe a Hyperdubnál is feltűnt Endgame-et hívták el, valamint egyik kedvenc zenésztársát, Organ Tapes-t.

Míg legközelebb, épp most a hétvégén (szeptember 9-én) a Bala Club egyik jeles képviselőjét, Uli K-t hozzák el Budapestre, és egyben ezzel az estével búcsúztatják a számukra eddig otthont adó Müszit is.

És mi mással lehetne jobban bemelegíteni a bulira, mint a nekünk készített bő egyórás mixszel, ami tökéletesen felvázolja, hogy mire is lehet számítani, ha valaki lenéz egy Soft Shell-estre: merész kavalkád, ahol felesleges meglepődni, hogy a trap és kicsavart pop mellett feltűnik valami zajosabb grime vagy dél-amerikai ütem.

A mixhez a számlista pedig itt található.