Das Ravist Podcast / 05 – Bergi (Monkey6)
2016. március 8.
|
Das Ravist

Rövid szünet után feltámasztjuk hamvaiból podcastszériánkat, második etapunk indításához pedig keresve sem találhattunk volna alkalmasabb lemezlovast, mint Bergit a Monkey6 krúból, aki nekünk készített mixében néhány vadi új, exkluzív trekkel is kedveskedett.

A pécsi illetőségű Berger Szabolcs, azaz Bergi immáron közel másfél évtizede pörgeti rendületlenül a lemezeket a különféle előremutató villanyzenei eseményeken, mellette Sirmóval és Max Factorral együtt tolja DJ- és szervezőbrigádjuk, a Monkey6 szekerét, de vezetett régebben rádióműsort, valamint az A38 Hajó legénységét is erősíti. Az utóbbi években pedig már saját zenékkel is jelentkezett.

Visszatérő podcastsorozatunkat pedig, azt is mondhatjuk, most pont ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: közvetlenül Sirmo novemberi mixe után veszi át most a stafétát Bergi, méghozzá egy igazán bombasztikus, elsősorban garage/house/bass music vonalon mozgó, közel egyórás szelekcióval, amelyben ráadásul egy-egy vadi új trekk is helyet kapott Bergitől és Sirmótól is.

Aki pedig élőben is tesztelné a gyomorrengető basszusokat, az feltétlenül vegye az irányt szombaton az AETHER felé, ahol is a legközelebbi Monkey6-buli keretében áll a pult mögé két londoni előadó, iO SOUNDS és Lakosa, mellettük pedig a Monkey6 teljes csapata is játszik majd. Részletek errefelé.

És íme, a számlista:

1. Toni Morreti – Breathe Life
2. Leda Stray – If You Want My Love
3. Nvoy – All Night (Extended Edit)
4. Bergi – Android’s Dance
5. Jey Kurmis, Nukov & Yelmet – Not Too Flabbeh
6. Mind Of A Dragon – Kick Da Dog
7. Sirmo – Tell Me
8. Kindred Soul – Never Want (MOAD Remix)
9. Jamie xx – Gosh (Left/Right Remix)
10. Joedan – Lower My Glasses
11. Moderat – Reminder (Special Request Remix)
12. Joedan – Blatant Murder (MOAD Remix)
13. Arma – Drum Circle
14. Wiley – Step 20 (Jay Robinson Bootleg)
15. Housemeister – Sternenwind

One thought on “Das Ravist Podcast / 05 – Bergi (Monkey6)

  1. […] nevet emelnénk ki, többek között olyanokat, akik már podcastet is készítettek nekünk: Bergi, a Madting csapata, Zomblaze, Mentalien, Zsolaa vagy épp […]

Comments are closed.