Das Ravist Podcast / 04 – Sirmo (Monkey6)

2015. november 23.
|
Das Ravist

Podcastsorozatunk újabb részével jelentkezünk, amihez ezúttal a pécsi illetőségű DJ/producert, Sirmót kértük fel, aki a legforróbb “klábbengöröket” sűrítette egyórás mixébe, szóval érdemes felkészülni a döngölő négynegyedekre, a kicsavart törtekre és a nehéz basszusokra!

Szirmai András, azaz Sirmo a kilencvenes évek vége óta aktív részese a pécsi klubzenei történéseknek, DJ-ként és rádióműsor-szerkesztőként egyaránt a kezdetektől tevékenykedett, utóbb pedig már saját zenékkel is jelentkezett, méghozzá többek között olyan külföldi kiadóknál, mint a Republic, a Birdy Tweek vagy a Perfect Driver – utóbbinál jelent meg például tavaly ősszel a kiváló Bounce című EP-je; legutóbb pedig egy hónapja jött ki a My Dress EP a Nu Wave-nél, amihez Dappa és Steve Brooke is szállított egy-egy remixet.

Sirmo szettjeiben elsősorban a brit basszuszenék, a UK garage, a 2-step, a UK funky stb. kapnak kiemelt helyet, amit figyelembe véve azon sem csodálkozhatunk, hogy például az urbánus zenékben utazó, londoni rádióállomáson, a Rinse FM-en is rendszeresen pörgetik felvételeit, sőt, október elején a Monkey6 krú másik tagjával, Bergivel együtt ki is utaztak a brit fővárosba, hogy az első magyar vendégmixet összerakják Dappa műsorában.

Nekünk készített mixében is az említett műfajoknak jutott a főszerep, szóval minden fenntartás nélkül mondhatjuk, hogy podcastszériánk legtáncolhatóbb darabját hallgathatja meg mindenki, aki alább megnyomja a play-t.

Számlista ezúttal nincs, csak a vájb, élvezzétek a vájbot!

2 thoughts on “Das Ravist Podcast / 04 – Sirmo (Monkey6)

  1. […] pedig, azt is mondhatjuk, most pont ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: közvetlenül Sirmo novemberi mixe után veszi át most a stafétát Bergi, méghozzá egy igazán bombasztikus, elsősorban […]

  2. […] Igazából már magyar részről is olyan társaság jön össze, akik miatt érdemes lehet ellátogatni a Bass Campre. Csak néhány nevet emelnénk ki, többek között olyanokat, akik már podcastet is készítettek nekünk: Bergi, a Madting csapata, Zomblaze, Mentalien, Zsolaa vagy épp Sirmo. […]

Comments are closed.