2017. szeptember 7.

Ezúttal nem egyetlen ember, hanem egy teljes crew szolgáltatja a mixet sorozatunk legújabb részéhez. Ráadásul egy nagyon friss formációról van szó, akik február óta szállítják Londonból a budapesti éjszakába a klubzene új műfajait. A nekünk készített anyaguk ehhez híven sokszínűre sikeredett.

Olvass tovább “Das Ravist Podcast / 11 – Soft Shell”

2017. augusztus 8.

Podcastsorozatunk új részében majd’ egy óra erejéig egy londoni underground klubba visszük a hallgatókat Defcon J segítségével, aki a grime-dubstep vonalról válogatta össze aktuális kedvenceit. A Bassment és a Madting révén ismert DJ mixében ugyanúgy feltűnnek a legsúlyosabb basszusok, mint a könnyed, kristályos szintik.

Olvass tovább “Das Ravist Podcast / 10 – Defcon J (Madting)”

2016. szeptember 15.

Rövid nyári szünet után visszatérő podcastszériánk immáron a kilencedik részéhez érkezett, és dacára annak, hogy lassan már a nyakunkon az ősz, most még egy nyáriasan lüktető, kellemes mixet prezentálnánk, amit a hiphop és soul zenék kiváló szelektora, Slanki szállított.

Olvass tovább “Das Ravist Podcast / 09 – Slanki (Elevated)”

2016. június 29.

Podcastsorozatunkban az utóbbi néhány hónapban egyértelműen a tánczenék domináltak, és bár ez cseppet sem volt ellenünkre, most ennek mintegy ellenpólusaként az elektronika sötétebb, kísérletibb végpontja felé billenünk. E hónapban a The Corporation művészkollektíva tagja, Mike Nylons készített egy bő másfél órás mixet.

Olvass tovább “Das Ravist Podcast / 08 – Mike Nylons (The Corporation)”

2016. május 18.

Aki kicsit is otthon mozog a drum and bassben annak valószínűleg nem kell bemutatni a műfaj magyarországi first ladyjét, DJ Rent, aki már bő másfél évtizede pakolgatja a jobbnál jobb lemezeket. Reni szettjeiben egyaránt feltűnnek az érzelmesebb, vokálos zenék és vérbeli jungle klasszikusok is, de ha kell a leggettósabb chicagói footworköket veszi elő, vagy épp szigorúbb, komorabb oldalát veszi elő, mint ahogy azt tette legújabb podcastünk esetében is.

Olvass tovább “Das Ravist Podcast / 07 – DJ Ren (She Fire, Bladerunnaz)”

Posts navigation

1 2 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..