2018. június 22.

A napokban vált teljessé az idei Bass Camp Fesztivál programja, ami – úgy tűnik, csak átmenetileg – egészen rendhagyó lesz. Az elmúlt két évben Orfűn megrendezett basszuszenei összejövetel ezúttal Budapestre költözik.

Olvass tovább “Új helyszín, megszokott minőség – július végén jön a harmadik Bass Camp”

2018. április 12.

A sheffieldi Audiobulb kiadónál jelenik meg a budapesti/berlini székhelyű producer, Tokár Gábor, azaz Ficture új, ötszámos EP-je, a Filled Spaces. A megjelenéssel egy időben az EP-t bemutató európai turné is kezdetét veszi, aminek első állomása Budapesten, a Toldi Klubban lesz.

Olvass tovább “Ma este mutatja be új EP-jét Ficture a Toldi Klubban”

2018. március 13.

Hosszú hétvége, hosszú éjszakák, de egy percig sem kell unatkozni. Négy szuper programot is ajánlunk a következő pár napra. A brit elektronikus zene három fontos városából is érkezik fellépő és az egyik kedvenc magyar csapatunk is hazautazik egy garantáltan izgalmas bulira.

Olvass tovább “Anglia meghódítja a hosszú hétvégét”

2018. január 10.

Ajjaj, nehéz választás elé nézünk péntek este! A Toldiban 2016 egyik legjobb lemezét szállító német zenész élőzik és még pörgeti a lemezeket, míg a Tintában az ausztrál lo-fi house egyik legnagyobb tehetsége lép fel.

Olvass tovább “Fülledt house vagy melankolikus downtempo?”

2017. március 29.

Ritkán ajánlunk hazai eseményeket, ami nem azt jelenti, hogy ne lennének jó zenei programok a fővárosban, hanem inkább azokat szeretjük megemlíteni, amik talán kevesebb figyelmet kapnak a kelleténél. Na, ilyen a Flamingosis néven ügyködő hiphop producer is, aki holnap beveszi az Akváriumot és megvillantja a leglazább, legfunkosabb beateket.

Olvass tovább “Funkos lazulgatás az Akváriumban csütörtökön”

Posts navigation

1 2 3